Zorgeloos uw auto afleveren

Onderhoud & Reparatie

U bent bij AUTOJORG aan het juiste adres voor efficiënt onderhoud aan uw auto. Onze monteurs zijn vakkundig en de werkplaats is ingericht met de modernste apparatuur. We werken tegen gunstige tarieven en u weet vooraf waar u aan toe bent. Na het bezoek aan de werkplaats, staat uw auto altijd gewassen weer voor u klaar. Kortom, we zorgen ervoor dat u graag bij ons terug komt!Wielen balanceren

De AREX WL 70 wiellift is ontworpen om de wielen van auto’s en bestelwagens makkelijk en veilig te verplaatsen. Het gaat om een volledig autonoom werkende wiellift op een 24 volts accu. De wiellift is heel nauwkeurig te doseren, zodat de monteur het wiel heel exact kan centreren en monteren op de naafhoogte . De wiellift heeft een effectieve laadcapaciteit van 70 kg en is te gebruiken tot een werkhoogte van 1.60 cm.

Diagnose stellen

Omdat wij uw auto graag zo snel mogelijk weer op de weg willen hebben, hebben wij gekozen voor deze Bosch FSA 760 voertuigsysteemanalyse in combinatie met de Bosch KTS 560 diagnosetester.

Airco

Waarschijnlijk gebruikt u uw airco het hele jaar door. Dat is een goede gewoonte want dat is beter voor de airconditioning dan stilstaan. De druk in een airco-systeem daalt ongeveer met 10% per jaar ongeacht het aantal bedrijfsuren van het systeem.

Banden vervangen/wisselen

Of het nou om 14″ banden of om 24″ banden gaat, deze Corghi Artiglio Master gaat geen band uit de weg. Met dit hi-tech bandenapparaat kunnen we snel banden wisselen zonder daarbij uw wielen te beschadigen.

Dynamic flush

Herinner je die glimlach op je gezicht nog toen je voor de eerste keer in je auto reed? AUTOJORG kan je dat gevoel weer teruggeven met deze Dynamic flush Motor Detox behandeling.

Liefhebber, ondernemer of particulier?
De koffie staat voor u klaar

loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Whatsapp